More Fan Club news

Erityinen suomalainen kattaus Denveristä

Erityinen suomalainen kattaus DenveristäYksi suomalainen Colorado Avalanche fani matkustaa Denveriin Eurolanche Fan Clubin kanssa seitsemään Avs peliin ja sinulla on mahdollisuus lukea siitä.

Juuso Uustalo Jyväskylästä on vasta toinen Eurolanche jäsen Suomesta joka osallistuu Eurolanche Invaasioon. Joka vuosi, suurin Colorado Avalanchen Fan Club järjestää matkan Euroopasta Denveriin seuraamaan Avalanchen pelejä. Juuso tulee viettämään Usa:ssa kaksi viikkoa neljän muun Eurolanche jäsenen kanssa. Fan Clubin perustaja ja presidentti David Puchovsky Slovakiasta, Ivan myös Slovakiasta ja Michal ja Marek Tšekistä. Voit lukea haastattelun Juusosta tästä linkistä. Matka alkaa Helmikuun 24 päivä ja päättyy Masliskuun 11 päivä.
 
Kannattajat tulevat vierailemaan viidessä Colorado Avalanchen kotipelissä. Vastassa ovat Vancouver, Calgary , Minnesota, Nashville ja Arizona. He vierailevat myös kahdessa vieraspelissä Chicagossa ja Columbuksessa. Denverin lisäksi he viettävät viisi päivää reissussa Usan:n osavaltioissa Illinois, Indiana ja Ohio. Coloradossa he tulevat vierailemaan osavaltion suosituinmissa paikoissa, mukaan lukien paikoissa joissa Eurolanche jäsenet eivät ole vierailleet edellisillä kerroilla. Lista suunnitelluista aktiviteeteista ja paikoista sisältää mm. maastohiihtoa Aspenissa, ratsastamista hevos ranchilla, koko päivän retki Kalliovuorille, koko päivän retki Great Sand Dunes kansallispuistoon, Pike Peak höyryrautatie, Red Rocks Amfiteatteri, Colorado Springs, Garden of Gods ( Jumalten puutarha), Denverin keskusta, Denverin eläintarha ja paljon muuta.
 
 
 
Kaikki viisi Eurolanche jäsentä vierailevat useissa Avalanchen harjoituksissa ja yrittävät tavata pelaajia myös. Juuso tulee kirjoittamaan päivittäisen raportin suomeksi osoitteeseen Invasion.Eurolanche.com, se sisältää päivän tapahtumat. Hän on myös valmis vastaamaan kysymyksiin Eurolanche Invaasiosta suomeksi. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä se osoitteeseen eurolanche@eurolanche.com. Sinulle tullaan ilmoittamaan kun Juuso vastaa live videossa facebookissa. On monia mahdollisuuksia kuinka voit seurata Eurolanche Invaasio X:ää. Tärkein lähde 24/7 seuraamiseen on osoite Invasion.Eurolanche.com (suomenkielinen päiväkirja, englannin kielinen twitter seuranta ja englannin kielinen päiväraportti) Alkuperäiseltä kotisivulta Eurolanche.com löytyy erikois jutut ja päiväraportti päivän kuvan kanssa englanniksi. Seuraa meidän Facebookista kaikki tärkeä Invaasiosta ja Twitteristä uutisia, kuvia, videoita, live videoita +erikois uutiset suomeksi. 
 
Lopuksi, tämä tulee olemaan Eurolanchen kymmenes matka Usaan. Tämän jälkeen vierailtujen pelien määrä on 63 ja osallistujien määrä 58, kahdeksasta eri Euroopan maasta. Ei ole toista samanlaista NHL projektia maailmassa kuin tämä eurooppalaisten. Jos ajattelet osallistumista Eurolanche Invasioon tulevaisuudessa tai jos sinulla on kysymyksiä, lähetä ne osoitteeseen eurolanche@eurolanche.com.

Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
19/02/2018 - 20:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."