Viac noviniek z fanklubu

Neprehliadnite: Dôležitá zmena na FB!

Neprehliadnite: Dôležitá zmena na FB!Facebook zmenil pravidlá pre fan stránky, ktoré sa dotýkajú aj fanklubu Eurolanche. Ak chcete vidieť všetky novinky z Eurolanche, neprehliadnite tento článok.

Facebook chce od majiteľov a administrátorov fanúšikovských stránok viac a viac peňazí. Preto sa rozhodol obmedziť zobrazovanie noviniek na vašej nástenke a vo vašich novinkách. Ak by sme chceli, aby ste vy videli všetky naše novinky, museli by sme za každý jeden príspevok platiť. Ak nebudete postupovať podľa nasledujúcich inštrukcií, budete vidieť iba málo noviniek z Eurolanche a teda hlavne správ týkajúcich sa Colorada Avalanche.

Ak chcete vidieť všetky naše príspevky, postupujte takto:

1. Kliknite na jednu z fan stránok fanklubu Eurolanche. Ich zoznam uvádzam nižšie.

2. Kliknite znovu na tlačidlo Páči sa mi to.

3. Kliknite na Pridať do záujmového zoznamu.

4. Vyberte už z existujúceho zoznamu alebo si vytvorte nový. Pridajte doň našu fan stránku.

 

 

Ja som si vytvoril záujmovú stránku Avalanche News. Vďaka tomu budem na svojej nástenke a v novinkách vidieť všetky Eurolanche a Colorado Avalanche novinky, ako to bolo doposiaľ. Navyše ich všetky budem vidieť aj na jednom mieste – v záujmovom zozname Avalanche News.

 

 

Čierny kruh zobrazuje názov záujmovej skupiny. Môžete použiť hocijaký.

Žltý kruh zobrazuje členov môjho vlastného záujmového zoznamu. Zatiaľ tam mám iba tri fan stránky fanklubu Eurolanche. Neskôr tam pridám ďalšie fan stránky týkajúce sa Colorada Avalanche. Vy si do svojej záujmovej skupiny môžete pridať hocijakú fan stránku a dokonca aj kohokoľvek z Facebooku.

Červený kruh zobrazuje miesto, kde na hlavnej stránke Facebooku nájdete váš záujmový zoznam alebo zoznamy.

Eurolanche má na Facebooku tri fanúšikovské stránky. Hlavná publikuje obsah iba v angličtine, špeciálnu máme určenú pre slovenských a českých fanúšikov a pomaly rozbiehame aj nemeckú. Takisto nás môžete sledovať na Twitteri @Eurolanche.


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
18/10/2012 - 12:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."