Your comments:

Subject: body...

Date: 15. 04. 2014 15:14, Author: petrik

 

No nejak sa s tymi bodmi pre utocnikov neviem moc stotoznit… tanguay ma 6,5 za to ze sa zranil? Lebo kym hral tak hral paradne, minimalne za 8b u mna… naopak az prilis vela maju podla mna mcleod s bordym, najma v porovnani napr. s talbotom. Podla mna vsetci traja plnili svoje ulohy cca rovnako kvalitne, dal by som im vsetkym rovnake alebo aspon velmi podobne hodnotenie, napr. Talbot 7,5, mcleod, bordy 7. Neviem co mas proti talbotovi ked este aj maloneovi si dal viac tomu by som tiez dal max. taku sedmicku, rozhodne nie viac ako maxovi

 

V obrane ma zarazili prehnane vysoke body pre benoita s holdenom, vzhladom k tomu ze obaja boli viackrat pocas sezony HS… iste, hrali dobre, prekonali vacsinu ak nie vsetky ocakavania, ale aj tak by som ich na uroven johnsona a barrieho nestaval. Dal by som im max. 8 bodov.

 

K ostatnym vyhrady nemam

 

Date: 15. 04. 2014 18:38, Author: Sheepdog

Ja s autorem vice mene souhlasim, snad jen ten Tanguay by zaslouzil o neco vice. Ale zjevne se na bodovani projevil i faktor zraneni, tudiz byl hodnocen celkovy prinos. Libi se mi jak je to obodovane, protoze je na hrace pohlizeno z hlediska jejich "moznosti" a ne srovnavat podle ostatnich...

Jo a jeste Johnson je spis tak na 8, jeho potencial je jeste pridat nejake ty body

Date: 15. 04. 2014 19:48, Author: Matěj

JJ souhlas, předpokládám, že tak je to brané že Holdenova devítka je hodnocení jeho možností a schopností. To samé Barrieho. Určitě to není brané tak, že Barrie i Holden jsou na stejném levelu. Respektive tak to tedy beru já.

Add new comment
Author:
Do not enter anything here:
Do not enter anything here:
Subject:
Text:
  CAPTCHA Image
  [ Different Image ]
 
WARNING:
Posts represent the views of readers. Eurolanche.com could not affect the content, but reserves the right to remove inappropriate posts. Unacceptable is especially insulting, vulgarisms, defamation of race, nation or religion, unpaid advertising.
NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."