Comments about:
Rýchly komentár
Your comments:

Subject: Hrůza

Date: 23. 04. 2014 12:57, Author: Matěj

Mám opravdu rád tvrdou hru, zápas číslo 3 byl ale místy jednoduše nechutný. Až jsem si říkal, jestli takhle nějak nevypadaly časy Broad Street Bullies

Subject: Kooket

Date: 23. 04. 2014 14:29, Author: Sloter

Najhoršie na tom je, že to nie je žiadne nevyniatko, ale všeobecne známy zjeb. Savardovi ukončil kariéru, zákerný faul na Montadora, lakeť do tváre od neho schytali napr. E. Kane, Yandle či Anisimov. Kauza Karlsson, Parenteau si isto spomenie, ako ho Cook špinavo hodil na DiPietra ešte keď hrali za Isles, krosček zozadu na Markova alebo ako kopol Osgoodovi korčuľou do krku. Knee-on-knee od neho schytali Ovečkin, Bogosian, E. Cole či nedávno Ničuškin a teraz Barrie. M. Roy-ovi prišpendlil hlavu na mantinel. Takýto h(s)ráč reprezentuje NHL? Koľkým hokejistom má ešte zničiť kariéru? 

A M. Yeo by mal dostať minimálne mastnú pokutu. Za niečo také musí niesť zodpovednosť aj tréner. Sám povedal, že Cooke dostane vyššiu rolu v tíme. Toto je tá rola? Vyradiť najlepšieho ofenzívneho obrancu súperovho tímu? A on si potom dovolí ešte povedať, že to nevidel? Tak trápneho trénera, ktorý viackrát pôsobil absolútne zúfalo, stratene, bez myšlienky na striedačke tímu som ešte nevidel. Paródia na chlapa či trénera NHL.

A mrzí ma, že Cookea nikto okamžite nenapadol. Kde sú tie časy, keď sa tieto zákernosti trestali polovaním do takej miery, že tréner radšej daného hráča stiahol zo zápasu. Čakal som, že Roy vyletí ale bol absolútne - navonok - pokojný. Som zvedavý čo vymyslí. Má moju dôveru ale Wild si definitívne škrtám z tímov na "neutral listine". 

Celkom by ma zaujímalo David, či sa sa o tom s niekym z COL (prípadne väzbou na COL) bavil a čo povedali. Byť na mne Cooke by už neodohral jediný zápas v NHL z jediného dôvodu: takáto osoba, na ktorú nikto nie je zvedavý oberá ligu o talentovaných hráčov. Koľko ľudí zaplatí za to aby videli Barrieho, Savarda, Kanea atď. a koľkí fandia hráčom ako Cooke? Do suterénu s ním, nech povesí korčule pekne na klinček. 

Date: 23. 04. 2014 21:10, Author: Matěj

Souhlasím prakticky se vším, jen možná jednu věc bych přidal - ano, taky sem čekal, že ho někdo dobije už na hřišti. Ano, taky sem čekal, že Roy vyřve všechny na stadionu, rozhodčí, Cookea, Yeo-a, celou Minnesotu a její teplý fans. Pravděpodobně si ale uvědomil, že asi nic z toho,co by mohl udělat (viz. Anaheim incident) by v dané situaci nepomohlo nikomu. Ještě aby tak Roy dostal zápas stopku, to by se pak tomu h(s)ráčovi Cookovi ten zákrok "vyplatil" dvakrát. Barie out, Roy out. Suma sumárum - ač to v něm určitě kurevsky vřelo, zachoval se jako profesionál. 

Každopádně jenom dobře, že v sérii s Avs Cooke dohrál, protože bych nechtěl vidět, co by s ním Bordy nebo McLeod udělali. Na druhou stranu, jak se říká, že je dobré, když mají hokejisté krátkou paměť, tady by se hodila doslova sloní paměť a jestli ta špína bude pokračovat, tak ji celej zápas řezat, řezat a řezat. A až je to přestane bavit, tak ho začít řezat znova.

Subject: chybicka

Date: 23. 04. 2014 18:57, Author: Majo

Nie som asi prvý, ale všetci ste si asi všimli, že by tam malo byť napísané Matt Cock a nie cooke.

Add new comment
Author:
Do not enter anything here:
Do not enter anything here:
Subject:
Text:
  CAPTCHA Image
  [ Different Image ]
 
WARNING:
Posts represent the views of readers. Eurolanche.com could not affect the content, but reserves the right to remove inappropriate posts. Unacceptable is especially insulting, vulgarisms, defamation of race, nation or religion, unpaid advertising.
NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."