Viac výročných príbehov

10. výročie Eurolanche (37.)

10. výročie Eurolanche (37.)Do konca kalendárneho roka 2017 vám prinesieme ďalšie diely seriálu o histórii fanklubu Eurolanche.

Štát Colorado sme sa rozhodli po prvýkrát opustiť počas Eurolanche Invasion V. Bola to prelomová Invasion, Keďže po prvýkrát bolo na programe nie šesť, ale rovno sedem zápasov Avalanche. A jeden z nich na ľade Minnesoty - po prvýkrát mimo Pepsi Centra. Práve tam viedli naše kroky, respektíve 14 hodinová jazda. Na Invasion VII to bol zas let do Chicaga, na Invasion IX let do Kalifornie na duely proti Anaheimu a San Jose. Pre zaujímavosť, Avs vyhrali iba raz, a to nečakane v Chicagu. Lenže ako sme tak robili výlety aj v rámci Colorada, či mimo neho, vždy sme sa pokukávali smerom hore a dole - teda na Kanadu a Mexiko, jediné susediace štáty s USA. A podarilo sa! Invasion V sme mali ukončiť netradične prestupom v Toronte. Akí sme boli nadšení, keď sa náš let z Toronta do Európy zrušil! Presunuli nás na let o 24 hodín neskôr. Jeden deň sme tak strávili v kanadskom meste a videli Sieň slávy. Na Invasion IX sme zas využili až neočakávnú blízkosť hraníc Los Angeles, kde sme pristáli, a Mexika. Auto sme zaparkovali na parkovisku a do Mexika išli pešo. V prvom hraničnom meste sme strávili dve hodiny. Neskutočný zážitok!

 

 

Aj o tomto píšem v knihe o fanklube Eurolanche, ktorá vyšla na 202 stranách v novembri. Celkovo sa vytlačilo 300 výtlačkov. Zostáva posledných 10 kusov. Jeden stojí 11,99 €. Ak sa nepredajú do konca roka 2017, kus bude stáť 19.99 €. Knižku si môžete objednať na Kniha.Eurolanche.com.


David Puchovsky, Slovakia, eurolanche@eurolanche.com
29/12/2017 - 08:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."