Viac noviniek z fanklubu

Eurolanche ide na play-off!

Eurolanche ide na play-off!Rok 2024 prináša historický moment pre najväčší fanklub Colorada Avalanche na svete.

Eurolanche sa dostane na play-off do Colorada a Dallasu! Podľa pôvodného plánu si mali členovia fanklubu v sezóne 2023/24 oddýchnuť od pravidelného výletu za oceán. Všetko sa zmenilo na poslednú chvíľu. Skalní fanúšikovia Colorada Avalanche si po prvýkrát v 17-ročnej histórii fanklubu pozrú zápasy play-off. V USA strávia týždeň od 13. do 20. mája v rámci Eurolanche on Tour XIV.
 
"S ohľadom na špecifické zverejňovanie rozpisu play-off som si dlho myslel, že sa nám nikdy nepodarí zorganizovať výlet v takejto časti sezóny. Obyčajne to trvá pol roka, než sa podarí pripraviť štandardný zájazd v základnej časti so všetkým, čo k tomu patrí. O to viac som rád, že sa našli odvážlivci, ktorí chcú zažiť neopakovateľnú atmosféru vyraďovacích bojov. Sám sa neviem výletu dočkať," povedal zakladateľ a predseda Eurolanche David Púchovský.
 
Hlavný program výletu bude pozostávať z návštev zápasov Avalanche v sérii proti Dallasu Stars. V súčasnosti je garantovaný zápas č. 4 v Denveri. Účastníci Tour XIV majú rezervované lístky aj na zápas č. 5 v Dallase a č. 6 späť v Colorade. Ak sa séria napokon natiahne na sedem duelov, rozhodujúce meranie síl si pozrú v bare v Denveri s ostatnými fanúšikmi.
 
Z dôvodu časovej a finančnej náročnosti sa v poradí štrnásteho zájazdu fanklubu zúčastnia traja fanúšikovia zo Slovenska a Českej republiky. Toľko účastníkov mali len Eurolanche Invasion I, II a IV, naposledy v sezóne 2011/12. Pre Davida zo Slovenska to bude štrnásta cesta do Denveru, z toho trinásta v rámci projektu Tour. Česko budú reprezentovať Matěj a Robert. Matěj sa do Colorada vráti po štvrtýkrát, prvý raz od roku 2013, pre Robeta to bude premiéra, doteraz zažil hokej Avs len vo Fínsku v roku 2022.
 
Z dôvodu organizácie výletu doslova pár hodín pred odletom nie je zatiaľ sfinalizovaný ďalší program. Už teraz je isté, že bude zahrňovať také aktivity, ktoré nie sú v zimných mesiacoch počas konania štandardných výletov dostupné.
 
O programe, ďalších aktivitách a o možnosti stretnúť členov výpravy budeme informovať včas na sociálnych sieťach a webe www.eurolanche.com.
 

Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
09/05/2024 - 19:30

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."