Viac článkov v slovenčine a češtine

Hodnotenie: Max Talbot

Hodnotenie: Max TalbotNeúnavný, to vás ako prvé napadne pri Maxovi Talbotovi. To je jeho najväčšie aktívum, ktoré z neho spravilo cenného hráča v tíme Avs.

Maxime Talbot patrí k obávaným strelcom, no v Avs ťažia najmä z jeho hry telom. V každej jednej odohratej pozícii bol neúprosný, aby z jeho hry mohli ťažiť spoluhráči, či vo forme presilovej hry alebo lepšej pozícii na zakončenie. Jeho osobnosť nie je vidieť len na ľade, ale aj mimo neho. V kabíne sa radí medzi veteránov s mnohoročnými skúsenosťami zo základnej časti, ako aj play – off. A práve tieto jeho skúsenosti sú niečo, čo mladý tím Colorada potrebuje.

Základná časť

Za Avs Maxime odohral 70 zápasov s bilanciou 7 gólov a 18 asistencií, so 4 plusovými bodmi a 43 trestnými minútami. Jeho výsledná známka je „B“. „Zo začiatku bol dobrý, no postupom času sa to zlepšoval a v konečnom dôsledku som bol s jeho hrou spokojný. Pracoval, celú sezónu a som šťastný, že ho máme v tíme.“ Toto bolo hodnotenie jeho zručností na ľade, no iný redaktor hodnotil najmä jeho prínos mimo ľadu: „Milujem tohto chlapa. Úprimne si myslím, že na ľad toho veľa „nepriniesol“, ale mimo neho áno.“

Play - off

V play off odohral všetkých 7 zápasov, no bez štatistického bodového zápisu. Pripísal si len 3 mínusové body a 4 trestné minúty. Preto si vyslúžil za play – off známku „C+“.Jeho vplyv bol malý, jeho skúsenosti nebolo veľmi vidieť. Jednoducho dúfal som vo viac.“

Mnoho fanúšikov Pittsburgh Penguins si Maxa pamätá, najmä ako pohodového chlapa mimo ľadu, čo je za každú srandu a drží tím pohromade. A takto ho vnímam aj ja. Jeho hrá energiu a drive, ale nie pre toto ho mám rada. Ako vnímate Maxime Talbota Vy? Je prínosom pre Avs?

Námet: Mile High Hockey

Ako hodnotíte výkon Maxa Talbota v uplynulej sezóne?
A
B
C
D
E
Iné hodnotenie

Katarína Valkyova, Slovakia, eurolanche@eurolanche.com
21/06/2014 - 13:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."