Viac článkov v slovenčine a češtine

Avalanche budú mať novú farmu

Avalanche budú mať novú farmuColorado Avalanche bude mať pravdepodobne novú farmu namiesto Lake Erie Monsters.

Podľa Garryho Cantlona sa po sezóne 2014/15 ukončí partnerský vzťah medzi tímami Lake Erie MonstersColorado Avalanche. Nová farma Avs sa presťahuje do Denveru, domáce zápasy budú hrávať na štadióne Denver Coliseum, kde doposiaľ pôsobil iný denverský hokejový tím, Denver Cutthroats.

Cutthroats zanikli, čo urobilo smutných mnoho fanúšikov v celom Denveri. Avšak všetko zlé je na niečo dobré. Tím sa rozhodol skončiť pravdepodobne preto, aby sa o rok neskôr vrátil ešte silnejší. Pre talenty Colorada by to bol taktiež výborný krok, keďže skauti by ich mali rovno pod nosom. Mohol by to byť správny krok pre organizáciu a samotných fanúšikov Avalanche.

Lake Erie budú musieť nájsť nové riešenie ich situácie. Ak budú chcieť pokračovať vo svojom projekte v Clevelande, budú si musieť nájsť iný tím NHL, ktorému budú robiť farmu. Záujem o ich služby má údajne Columbus Blue Jackets. Tak či onak, bude to pre Monsters posledná sezóna ako pobočka Colorada, preto by sa chcelo rozlúčiť so cťou a zaznamenať naozaj výbornú sezónu.

zdroj: Mile High Hockey


Juraj Janotak, Slovakia, janotak@eurolanche.com
25/08/2014 - 13:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."