Viac noviniek z fanklubu

Invasion VII: Rozhovor s Davidom

Invasion VII: Rozhovor s DavidomFanklub Eurolanche postupne predstavuje svojich ôsmich členov, ktorí o pár dní pocestujú do Colorada v rámci Eurolanche Invasion VII.

Eurolanche Invasion VII štartuje už 26. decembra. Sedem slovenských členov Eurolanche a jeden Rakúšan strávia v Denveri 17 dní. Hlavným programom bude návšteva siedmich zápasov Colorada Avalanche a osobné stretnutia so všetkými hráčmi. Program historicky siedmej Invasion bude najbohatší v histórii, o čom sa môžete presvedčiť na tomto odkaze. Celé spravodajstvo odštartuje na Druhý sviatok vianočný na www.invasion.eurolanche.com.

David Púchovský, 24, pochádza z Bratislavy a na čele fanklubu Eurolanche stojí od jeho vzniku v roku 2007. Fanúšikom Colorada Avalanche sa stal pár mesiacov pred posledným triumfom v Stanley Cupe. Tohtoročná Invasion bude pre neho už šiestou, vynechal iba druhú, keď sa organizovali dve Invasion v jednej sezóne. Vyštudoval žurnalistiku a pracuje pre najväčší slovenský denník Nový Čas.

Prečo si sa po šiestykrát rozhodol cestovať do Colorada?

Znie to až neskutočne, že je to už po šiestykrát. V Denveri sa mi veľmi páči, nie je to už iba o hokeji, ako to bolo prvé roky. Atmosféra celého výletu je rok čo rok nezabudnuteľná. Napriek tomu, že sme toho už zažili a dokázali veľa, vždy nás dokáže niečo prekvapiť a vždy chceme dosiahnuť nové méty ako propagovať Eurolanche priamo v Denveri.

Aké máš očakávania? Nebojíš sa, že prežiješ to isté znovu?

Určite nie, lebo už na víkendovom stretnutí som mal možnosť spoznať všetkých úćastníkov, ktorých som nepoznal a myslím si, že tento rok sa zídeme veľmi dobrá partia. A to je základ na to, aby sme prežili lepšie a krajšie zážitky ako v minulosti pri iných Invasion. Už teraz je badať na našom programe, že to môže byť najlepšia Invasion v histórii.

David Púchovský na tréningu Colorada v tréningovom centre počas Invasion VII.

Na čo sa tento rok tešíš najviac?

Na to, že budeme veľmi málo spať, čo automaticky znamená, že budeme jazdiť nielen po Denveri, ale po celom Colorade a to prinesie nové zážitky a skúsenosti.

V čom bude tento výlet podľa teba lepší ako predošlé?

Ako som už povedal, program je neporovnateľne nabitý, takže dúfam, že ho nič nečakané neovplyvní. Bude nás najviac v histórii, čo taktiež môže prispieť k tomu, že Invasion VII bude lepšia.

Ako prebieha tvoja príprava na výlet?

Čo sa týka osobnej stránky, tak tam to je už predsa len stereotyp, keďže v USA som bol dokopy sedemkrát. Avšak ja som hlavný organizátor výletu ako každý rok, čo prináša neskutočne veľa povinností až do posledného dňa výletu.

Čo by si chcel odkázať fanúšikom, ktorí svoju účasť na Invasion zvažujú?

Nikto iný neponúka to, čo my. Myslím si, že za tých šesť rokov histórie Invasion sme dostatočne ukázali všetkým hokejovým fanúšikom, že tento projekt nemá konkurenciu. Kto váha, nestretne nikdy žiadneho hráča Colorada. Pritom väčšina nás už pozná takmer po mene...


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
19/12/2014 - 17:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."