Viac článkov v slovenčine a češtine

Avs porazili Winnipeg v prodloužení

Avs porazili Winnipeg v prodlouženíKrátký sumář ze zápasu Colorado Avalanche vs Winnipeg Jets.

Do branky Avalanche nastoupil na začátku Semyon Varlamov, který ale v průběhu jedné z komerčních pauz ve druhé třetině přišel za jedním z trenérů, něco si s ním domlouval a nakonec ze zápasu odstoupil, přičemž ho nahradil Jonathan Bernier. Nevypadalo to vůbec dobře, můžeme jen doufat, že Varlamovovi nebude nic vážného.

V první třetině gól nepadl, ale ve druhé třetině se to už docela rozjelo, nejdříve zakončil perfektní práci Mikka Rantanena za bránou kdo jiný, než Nathan MacKinnon a následně se puku ujal právě MacKinnon a předložil ho již zmiňovanému Rantanenovi před bránu a Avs po druhé třetině vedli.

Třetí třetina nezačala dobře, na 1:2 snížil ještě v přesilovce Blake Wheeler a utnul tak dlouhou šňůru ubráněných oslabení Colorada. Jonathan Bernier ještě reklamoval u rozhodčích vysokou hůl, ale gól platil. Vyrovnání přišlo třicet sekund před koncem, zmatky před bránou zakončil opět Blake Wheeler a šlo se do prodloužení.

Prodloužení bylo hodně záživné, nejdříve zahodil obrovskou šanci Rantanen, pak brejk nevyužil Dustin Byfuglien. Potom se do šancí dostal také Landeskog s MacKinnonem, ale ani jeden nedokázali golmana Jets překonat. Gabriel Landeskog potom zahodil gólovou situaci, kdy netrefil prázdnou bránu. Pak se ale dostal do brejku Erik Johnson a střelou rozhodl. Střely na bránu- 26:44.

Colorado Avalanche - 3:2pp - Winnipeg Jets

Ohodnoťte výkon tímu a jednotlivých hráčov
Thumbs down Thumbs up
Colorado Avalanche

Dominik Dolejs, Czech Republic, dolejs@eurolanche.com
03/01/2018 - 06:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."