Viac článkov v slovenčine a češtine

Colorado v play-off: Deň 3

Colorado v play-off: Deň 3Denný prehľad noviniek z tábora Colorada Avalanche počas jeho účinkovania v play-off.

Colorado Avalanche sa naďalej pripravuje na prvý zápas play-off, ktorý sa odohrá v noci zo štvrtka na piatok nášho času. Už po pondeľňajšom tréningu sa novinári spýtali Gabriela Landeskoga, ako porovnáva tento tím s tým, ktorý spravil naposledy play-off. "Teraz nie sme favoriti. Vtedy sme vyhrali divíziu a boli č. 2 v konferencii a hrali proti č. 7. Teraz hráme z ôsmeho miesta proti víťazovi Prezidentovej trofeje."

Včera v článku sme krátko spomenuli, že podľa Adriana Datera, ktorý sa rozprával s viacerými hráčmi, sa všetko zmenilo práve v Štokholme. Vtedy po trojvýmene medzi Avalanche, Senators a Predators prišli do tímu Samuel Girard a Vladislav Kamenev, pričom Girard zažil vo Švédsku premiéru. Kapitán Landeskog povedal, že do Štokholmu letelo v lietadle 25 hráčov, ktorí spolu hrali, ale cestou naspäť letel spolu reálny tím.

Samuel Girard nakoniec nazbieral v 68 zápasoch 20 bodov za tri góly a 17 asistencií a stal sa iba štvrtým obrancom - nováčikom, ktorý nazbieral vo svojej prvej sezóne v drese Avs min. 20 bodov. Tými predošlými boli John-Michael Liles (34 b v 2003-04), Kevin Shattenkirk (26 b v 2010-11) a Ryan Wilson (21 b v 2009-10).

Tesne po 19:00 nášho času pristáli hráči Avs na letisku v Nashville, ich ďalšie tréningy teda budú prebiehať priamo v dejisku prvých dvoch duelov.



Rudolf Sery, Slovakia, sery@eurolanche.com
11/04/2018 - 20:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."