Viac noviniek z fanklubu

V predvečer Eurolanche Invasion XII

V predvečer Eurolanche Invasion XIIKomentár zakladateľa fanklubu Davida Púchovského.

Pre Eurolanche sa zajtra začína neuveriteľný dvanásty výlet za oceán. Rok čo rok môžem opakovať frázu, že by mi nikdy nenapadlo, že sa tam ešte niekedy vrátim. Pre mňa osobne to bude jedenásta účasť. Napriek tomu, že fanklub existuje už od roku 2007 a od roku 2008 chodíme do Denveru pravidelne, nikde nie je napísané, že máme všetko dopredu vybavené. Práve naopak. Z roka na rok sa mnoho vecí komplikuje, niekto sa nám pokúša neustále hádzať polená pod nohy a najradšej by bol, ak by sme sa do Denveru už nikdy nevrátili. Raz príde čas, keď tie najdepresívnejšie a najneuveriteľnejšie skúsenosti si už nebudem musieť nechať iba pre seba...
 
Keď som mal posledné týždne zdravotné problémy a v jeden moment výrazne ohrozovali moju účasť na Invasion XII, dokázal som sa postaviť na nohy a som pripravený. Energiu v náročných časoch mi dodávajú obyčajní ľudia, obyčajní fanúšikovia priamo z Colorada. Sú to oni, ktorí nám rok čo rok ochotne pomáhajú. Nechcú za to nič, poteší ich aj malý darček z Európy, prípadne pivo alebo večera. Patrí im veľké poďakovanie.
 
Tento rok nás opäť ide dvanásť, čo potvrdzuje trend z posledných rokov, keď je o hokej Avs veľký záujem. Polovica z účastníkov sa do Denveru pozrie po prvýkrát. Ďalší sa vracajú opätovne. Niektorí dokonca po druhýkrát za sebou. Myslím si, že neexistuje lepšia vizitka toho, že výlety sú rozbehnuté výborne, a to vždy k spokojnosti ich účastníkov.
 
Z tohtoročného programu sa najviac teším na zápas pod holým nebom, bežkovanie v Aspene, Kaliforniu, Mexiko a dlhý roadtrip smerom do Denveru. Som presvedčený, že sa znovu zíde super partia a že o dva a pol týždňa sa Eurolanche Invasion XII zaradí ak nie na prvé, tak aspoň na druhé miesto v rebríčku najlepších výletov. Budem rád, ak budete naše kroky sledovať aj vy a možno o rok to budete práve vy, na koho sa budú pozerať fanúšikovia Avs z Európy.

David Puchovsky, Slovakia, eurolanche@eurolanche.com
10/02/2020 - 18:30

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."