Viac noviniek z fanklubu

Skončila sa najlepšia Eurolanche Invasion

Skončila sa najlepšia Eurolanche InvasionKomentár k dvanástemu výletu fanklubu do USA.

Keďže som sa zúčastnil 11 z 12 výletov do Colorada, viem ich objektívne zhodnotiť. Pred troma rokmi sa na pomyselné prvé miesto dostala Eurolanche Invasion IX. Paradoxne. Videli sme síce sedem prehier zo siedmich navštívených zápasov v najhoršej sezóne v histórii Colorada Avalanche, avšak zišla sa super partia ľudí, ktorí absolvovali spolu výborný program a roadtrip po Kalifornii, že všetky negatíva posunuli do suterénu.

Nasledujúce dve Invasion neboli vôbec zlé. Aj tie priniesli zaujímavé výlety mimo Colorada a slušnú porciu zápasov, dokonca víťaznú bilanciu. Stále tomu však chýbalo možno jediné percento, aby prekonali deviatu Invasion a zosadili ju z prvej pozície. To sa podarilo až Eurolanche Invasion XII.

Zišla sa zaujímavá skupina ľudí - takí, ktorí v Denveri už boli a tí, čo zažili všetko po prvýkrát. Program bol nabitý na 90 % a mohli sme byť radi za tých zvyšných 10 %, keď sme si mohli chvíľu oddýchnuť. Splnili sme ho takmer od A po Z, keď z veľkých aktivít sme nestihli iba bežkovanie v Aspene, keďže nečakane sme sa v ten deň dostali na tréning Colorada pod holým nebom. Ostatné veci išli ako po masle. Bola sranda, zažili sme bizarné situácie, všetko sme zakončili pesničkou Shalala od Vengaboys.

Veľkým faktorom úspechu Invasion bolo to, že aj keď išlo o dvanásty výlet, tak z veľkej časti priniesol to, čo nebolo súčasťou žiadneho iného programu predtým. Celá cesta medzi Los Angeles a Denverom bola pre Eurolanche novinkou. Taktiež sme viac pobudli v LA a v Mexiku v porovnaní s minulosťou, tentoraz sme si pozreli úplne iné výhľady na Grand Canyon. Premiéru sme zažili aj v Grand Junction.

Videli sme po druhýkrát za sebou až osem zápasov a znovu sa skončili rovnakou víťaznou a najlepšou bilanciou ako pred rokom: 5-2-1. Oproti minulému roku sa nám podarilo stretnúť s Joeom Sakicom, čo len potvrdilo úspešnosť výletu.

Návrat do reálneho života bude ako vždy ťažký. Dva a pol týždňa dennodenného režimu od rána do večera na cestách na človeku zanechá stopy... Aj keď som sa už tešil domov, tak teraz mi naopak chýba Colorado. Uvidíme, či sa tam vrátime o rok, alebo dáme prestávku a bude to až o dva. Každopápadne som rád, že Invasion XII dopadla tak ako dopadla, mala super program a partiu, ktorá sa určite ešte stretne na nejakej inej akcii Eurolanche. Celkové zhodnotenie výletu vám prinesie jeden z účastníkov.

Všetky základné informácie o Eurolanche Invasion a o predošlých jedenástich výletoch nájdete na Invasion.Eurolanche.com. Ak uvažujete o účasti na budúcej Invasion a máte otázky, posielajte ich na eurolanche@eurolanche.com. Prihlasovanie bude spustené neskôr a budú naň upozornení členovia fanklubu, ktorí pri registrácii uviedli svoju e-mailovú adresu.

 


David Puchovsky, Slovakia, eurolanche@eurolanche.com
04/03/2020 - 07:30

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."