Viac noviniek z fanklubu

Eurolanche pošle do USA rúška s logom Avs

Eurolanche pošle do USA rúška s logom AvsFanklub podporuje svojich priateľov v USA v kritickej situácii.

TÁTO PONUKA SA SKONČILA 13.4.

Koronavírus ohrozuje celý svet. Výnimkou nie sú ani Spojené štáty americké, kde členovia Eurolanche za 13 rokov existencie fanklubu spoznali množstvo priateľov, medzi ktorými je veľa držiteľov pernamentiek na zápasy Colorada Avalanche. Veľakrát nám naši priatelia pomohli, teraz je čas pomôcť im.  

"Žijeme v náročnej dobe. Niektorým našim priateľom a známym v Colorade chýbajú rúška. Tam, kde žijem, na Slovensku, je nosenie rúšok povinné zo zákona. V opačnom prípade hrozí pokuta 2000 dolárov. Vďaka veľmi skoro zavedeným mimoriadnym opatreniam je Slovensko jednou z najbezpečnejších krajín sveta s najmenším výskytom infikovaných pacientov. Chceme preto pomôcť našim priateľom spoza oceánu a spraviť aspoň to najmenej - zabezpečiť im rúška," povedal predseda a zakladateľ Eurolanche David Púchovský.  

Podľa posledných správ je nedostatok rúšok po celých USA. Eurolanche sa preto spojil so spoločnosťou, ktorá vyrába rúška a dokáže na ne potlačiť rôzne logá. V ponuke sú potlače s logom Colorada Avalanche, s logom Eurolanche, s oboma logami, prípadne logo Avs s textom, respektíve logo fanklubu s textom. Rúška sú vyrobené zo špeciálnej látky, ktorú používajú doktori, a preto sa dajú použiť opakovane. Stačí, keď ich po návrate z vonku ožehlíte alebo vyperiete. V žiadnom prípade to nie sú jednorazové rúška.

Cena za jedno rúško je 6 amerických dolárov. Takúto sumu si účtuje súkromná spoločnosť, ktorá rúška vyrába. Úlohou fanklubu je spracovať hromadnú objednávku, rozdeliť ich na jednotlivé kusy a odoslať na konkrétne adresy fanúšikov Avalanche nielen v USA, ale po celom svete, keďže vo fanklube má zastúpenie 44 krajín zo všetkých kontinentov okrem Antarktídy.  

"Eurolanche má z tejto akcie nulový zisk. Ide o zdravie fanúšikov Colorada Avalanche. Každý fanúšik Avs je náš priateľ bez rozdielu, či sa poznáme osobne alebo nie. Bohužiaľ, keďže sme nezisková organizácia, nemáme žiadne finančné prostriedky na zakúpenie rúšok a ich odovzdanie zadarmo. Aspoň takouto formou za minimálne náklady výrobcu chceme pomôcť," uzavrel Púchovský.


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
05/04/2020 - 20:30

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."