Viac noviniek z fanklubu

Eurolanche na lavičke Avalanche

Eurolanche na lavičke AvalanchePo prvýkrát v histórii mohli členovia Eurolanche sledovať rozcvičku Colorada Avalanche priamo z ich hráčskej lavice.

Ku koncu Eurolanche on Tour XIII sa členovia Eurolanche v Denveri dočkali neskutočného momentu. Rozcvičku hráčov Colorada Avalanche mohli sledovať priamo z ich hráčskej lavice. Sadli si tak priamo na miesta, kde sa štandardne pohybujú hokejisti. Len pár centimetrov od seba mali všetky najväčšie hviezdy klubu. Bližšie sa k nim už ani nedalo dostať. Ďalší členovia fanklubu mohli byť na trestných laviciach.

Pre každého účastníka Tour XIII to bolo vyrcholením trinásteho výletu fanklubu poza oceán. Skutočne neskutočný zážitok, z ktorého niektorí mali až zimomriavky. Niekomu sa ušli aj puky z rozcvičky s logom zápasu.

Čerešničkou na torte bola možnosť vyhotovenia spoločnej fotografie po konci zápasu priamo na ľade Ball Areny. Obe aktivity sa uskutočnili po prvýkrát v histórii Eurolanche. Doplnili tak úspešný deň, ku ktorému nemôžeme zabudnúť priradiť stretnutie s Milanom Hejdukom a Janom Hejdom.

TU NÁJDETE CELÚ FOTOGALÉRIU

TU NÁJDETE CELÚ FOTOGALÉRIU


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
10/03/2023 - 08:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."