Viac noviniek z fanklubu

Projekt Colorado Avalanche International

Projekt Colorado Avalanche InternationalŠpeciálny návrh na projekt má cieľ vybudovať nové možnosti pre fanúšikov Avs žijúcich v zahraničí.

Projekt Colorado Avalanche International bol zverejnený na samostatnom webe www.coloradoavalancheinternational.com. Ide o návrh na projekt, na ktorom sa v rokoch 2020-2021 podieľali fanúšikovia Colorada Avalanche z celého sveta. Cieľom projektu je inšpirovať vedenie klubu k založeniu či už oficiálneho fanklubu alebo oficiálnej služby pre fanúšikov Colorada Avalanche žijúcich v zahraničí.
 
Ide o nezávislý projekt, ktorý nie je súčasťou fanklubu Eurolanche, avšak pri jeho tvorbe autori vychádzali z viac ako 15-ročných skúseností s prácou so zahraničnými fanúšikmi Colorada Avalanche. Projekt je určený pre všetkých fanúšikov klubu.
 
Ankety, z ktorej vychádzajú kľúčové zistenia projektu, sa zúčastnilo 178 fanúšikov z Európy, USA a Kanady. Všetkým, ktorí sa na vzniku projektu podieľali, patrí veľké poďakovanie.
 
Veríme, že projekt Colorado Avalanche International sa stane východiskovým bodom k rozvíjaniu vzájomných vzťahov medzi Coloradom Avalanche a jeho zahraničnými fanúšikmi. Oficiálna a licencovaná služba benefitov a ponúk je niečo, čo zahraničným fanúšikom chýba a na druhej strane má potenciál otvoriť medzinárodný trh pre celú organizáciu. 
 
Prepojenie celého sveta, a hlavne Európy s NHL je dlhoročnou tradíciou s obrovským potenciálom. Je len otázkou času, ktorý klub ako prvý začne budovať služby pre zahraničných fanúšikov po vzore iných profesionálnych súťaží z USA, Kanady a Európy.
 
Kolektív fanúšikov, ktorý venoval vypracovaniu projektu množstvo voľného času a energie, bude kedykoľvek pripravený na zodpovedanie otázok, zdieľanie ďalších nápadov či vzájomnú diskusiu, ktorá prinesie výhody pre obe strany - organizáciu aj fanúšikov.
 
Colorado Avalanche International je projektom od fanúšikov pre fanúšikov, od fanúšikov pre klub. Je to niečo, čo chceme zanechať vo forme pamiatky na pracovitosť, vášeň a oddanosť zahraničných fanúšikov Colorada Avalanche.
 
Stiahnite si 32-stranový projekt na www.coloradoavalancheinternational.com.
 

Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
12/04/2023 - 15:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."