Viac článkov v slovenčine a češtine

Začína sa 14. ročník Eurolanche League

Začína sa 14. ročník Eurolanche LeagueFanklub Colorada Avalanche Eurolanche Vám opäť prináša obľúbenú súťaž Eurolanche league.

Sezóna NHL je predo dvermi a s ňou sa vracia aj obľúbená tipovacia súťaž Eurolanche League. Jej úlohou je nájsť najlepšieho tipujúceho, ktorý bude predpovedať výsledky Colorada Avalanche. Súťaže sa môžu zúčastniť členovia fanklubu Eurolanche. Na konci sezóny dostanú prví traja súťažiaci v poradí vecné ceny s motívmi ich obľúbeného Colorada Avalanche.

Základným pravidlom každého zápasu je (vrátane príp. play-off), že sa tipuje víťaz zápasu, strelec víťazného gólu a presný výsledok (musíte pridať skratku OT, ak si myslíte, že zápas skončí v predĺžení, príp. skratku SO, ak si myslíte, že zápas skončí v samostatných nájazdoch). Každá časť je ohodnotená bodmi (2, 4, 5), teda maximum za jeden zápas je 11 bodov.

Eurolanche League je zautomatizovaná a prinesie to veľké výhody tipujúcim. Prvou výhodou je, že v rozpise bude stále päť zápasov. To znamená, že po skončení jedného zápasu sa rozpis posunie a pribudne do neho ďalší zápas. Je iba na Vás, ako často budete tipy zasielať. Môžete na päť zápasov naraz, alebo ako väčšina tipujúcich zápas po zápase.

Druhou výhodou je, že systém pripúšťa aktualizáciu tipu. Ak si nepamätáte čo ste pár dni dozadu tipovali, prípadne podľa aktuálnej formy chcete zmeniť výsledok, systém to pripustí, lebo do vyhodnotenia bude brať vždy najnovší tip. Systém uzatvorí prijímanie tipov na daný zápas presne v okamih jeho začiatku.

Treťou výhodou bude, že systém bude aktualizovať tabuľku súťažiacich nie po piatich zápasoch, ale po každom zápase. Zároveň bude zasielať vyhodnotenie kola na Váš e-mail.

Aby to všetko fungovalo a nenastali problémy, dávajte dôraz nato, aby ste vždy uvádzali tú istú kombináciu svojho mena a e-mailu, inak sa Váš tip nespracuje, ako ste očakávali.

 


Rudolf Sery, Slovakia, sery@eurolanche.com
07/10/2023 - 14:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."