Viac noviniek z fanklubu

Eurolanche on Tour XIV: POSLEDNÝ DEŇ

Eurolanche on Tour XIV: POSLEDNÝ DEŇDenne aktualizovaný krátky prehľad programu Eurolanche on Tour XIV s fotkou dňa a dôležitými odkazmi.

POSLEDNÝ DEŇ - Návrat do Európy.

DEŇ 7 - Návštevy amfiteátra v Red Rocks, bizónovej rezervácie, štadióna Colorado Rapids, posledný nákupy a rozlúčkový večer v našom najobľúbenejšom bare SoBo 151.

DEŇ 6 - Jazdili sme v Skalistých horách, kde sme v mestečku Fairplay premiérovo navštívili South Park City Museum, o ktorého kráse a zaujímavostiach sa môžete presvedčiť v aktualizovanej fotogalérii.

DEŇ 5 - Jazda autom na vrchol hory Pikes Peak (4302 m), prechádzka v centre Denveru, nakupovanie a posledný zápas tohto tripu.

DEŇ 4 - Nečakané, 14-hodinové čakanie na letisku v Dallase na návrat späť do Denveru - nič viac, nič menej.

DEŇ 3 - Rýchly presun do Dallasu, kde sme sa dočkali vydretej výhry Avs, prvej v play-off v rámci zájazdov Eurolanche on Tour.

DEŇ 2 - Rozhovor pre FOX31, nakupovanie množstva suvenírov v rôznych obchodoch, návšteva kurtu Denveru Nuggets a večera u Kena a jeho rodiny.

DEŇ 1 - Príchod do Denveru, zápas číslo 4. pre Avalanche v druhom kole play-off a stretnutia s našimi priateľmi a podporovateľmi.


Všetky základné informácie o Eurolanche on Tour a o predošlých dvanástich výletoch nájdete na Tour.Eurolanche.com. Ak uvažujete o účasti na budúcej Tour a máte otázky, posielajte ich na eurolanche@eurolanche.com. Prihlasovanie bude spustené neskôr a budú naň upozornení členovia fanklubu, ktorí pri registrácii uviedli svoju e-mailovú adresu. 


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
21/05/2024 - 00:20

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."