Viac výročných príbehov

10. výročie Eurolanche (39.)

10. výročie Eurolanche (39.)Do konca kalendárneho roka 2017 vám prinesieme ďalšie diely seriálu o histórii fanklubu Eurolanche.

Pri príležitosti desiatich rokov Eurolanche som premýšľal, ako by som sa mohol odvďačiť tým členom fanklubu, ktorí mu venujú veľa súkromného času, samozrejme bez nároku na honorár. Či už ide o redaktorov, pomocníkov, alebo aj členov, ktorí investujú na výlety v USA alebo v rámci Európy nemalé finančné prostriedky. Počas písania knihy a spomínania na prvé dni Eurolanche som zistil, že jedným z návrhov, ako by sa fanklub mohol volať, bol názov Yeti Ultras. Našťastie tento návrh nevyhral, ale povedal som si, že našu históriu si ocením tým, že ním označím najaktívnejších členov fanklubu. Skupina vznikla počas výročného stretnutia, presne v deň našich 10. narodenín. Čo je jej zmyslom? Drvivá väčšina súťaží a výhod bude určená len pre členov, ktorí sa do tejto skupiny dostanú. Ako sa tam dostať? Stačí sa raz za dva roky zúčastniť akejkoľvek akcie Eurolanche. Keďže čoraz viac pridávame výletov mimo Česka a Slovenska, verím, že počet členov v tejto skupine bude narastať. Pre ostatných tu budú naďalej občasné súťaže.

 

 

Aj o tomto píšem v knihe o fanklube Eurolanche, ktorá vyšla na 202 stranách v novembri. Celkovo sa vytlačilo 300 výtlačkov. Zostáva posledných 10 kusov. Jeden stojí 11,99 €. Ak sa nepredajú do konca roka 2017, kus bude stáť 19.99 €. Knižku si môžete objednať na Kniha.Eurolanche.com.


David Puchovsky, Slovakia, eurolanche@eurolanche.com
31/12/2017 - 08:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."