Viac noviniek z fanklubu

Live videá: Sledujte Eurolanche on Tour XIII

Live videá: Sledujte Eurolanche on Tour XIIISledujte trinásty výlet fanklubu prostredníctvom živých videí.

Eurolanche on Tour XIII prinesie vysielanie live videí z Ball Areny a ďalších lokalít, ktoré výprava navštívi. Vďaka americkej sim karte budú účastníci výletu vysielať videá naživo prostredníctvom internetu takmer neustále.

 

Živé videá budú streamované taktiež zo zápasu na ľade Dallasu Stars, z veľkého road tripu cez legendárnu Route 66, ale aj v rámci výletov v štáte Colorado, kde sa tento rok popri osvedčených lokalitách dostali do programu aj miesta, kde účastníci výletov ešte nikdy predtým neboli.

 

Počas priamych prenosov sa budete môcť pýtať akékoľvek otázky týkajúce sa projektu Eurolanche on Tour. 

 

Videoprenosy budú dostupné na anglickom a československom Facebooku, na Twitteri a na Instagrame. Sledujte fanklub Eurolanche na týchto troch sociálnych sieťach, aby ste sa aj vy stali súčasťou Eurolanche Invasion XII. 


 

Všetky základné informácie o Eurolanche on Tour a o predošlých dvanástich výletoch nájdete na Tour.Eurolanche.com. Ak uvažujete o účasti na budúcej Tour a máte otázky, posielajte ich na eurolanche@eurolanche.com. Prihlasovanie bude spustené neskôr a budú naň upozornení členovia fanklubu, ktorí pri registrácii uviedli svoju e-mailovú adresu. 

 


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
20/02/2023 - 10:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."