Viac noviniek z fanklubu

Invasion XI: Rozhovor s Norbertom

Invasion XI: Rozhovor s NorbertomEurolanche.com predstavuje účastníkov blížiacej sa Eurolanche Invasion XI.

Norbert Gruber, 35, pochádza z rakúskej Viedne. Fanúšikom Avs je od čias ich presťahovania do Denveru v roku 1995. Predtým podporoval rok Quebec. V Eurolanche je od jeho vzniku. Pracuje ako finančný poradca a Invasion XI bude jeho siedmym výletom do Denveru.

 

Čo ťa presvedčilo, aby si sa pripojil k Invasion XI?

Potom, čo som vynechal posledné dve Invasions pre náročné pracovné povinnosti a nešťastné termíny, nemohol som vynechať tretiu v rade. Musel som sa k nej pripojiť, aj keď to nebolo ľahké, keďže február a marec sú u mňa v práci vždy náročné. Stále to tak je, avšak sa mi podarilo niektoré projekty presunúť, takže sa konečne k Invasion pripojím.

 

Na čo sa najviac tešíš?

Na atmosféru v Pepsi Centre, na starých známych, ktorých som nevidel, na Denver, na Colorado, na super strávené dni. Takže na celý výlet.

 

 

Prečo si sa rozhodol pripojiť k tomuto projektu?

Ak by sa dalo, tak by som chodil každý rok, takže to nie je iba o terajšej Invasion. Ako som už spomenul, čím si starší, tým máš náročnejší pracovný program. Po dvoch vynechaných výletoch v rade sa konečne vraciam do Denveru, takže som nad tým ani nepremýšľal, keď sa mi podarilo presunúť niektoré pracovné povinnosti.

 

Na aký zápas sa najviac tešíš?

Skutočne sa teším na zápas proti tradičnému tímu, Torontu, ktorému sa tento rok aj darí. Oba tímy majú asi najlepšie najmladšie kádre v NHL. Okrem toho to bude môj prvý zápas v Pepsi Centre po dvoch vynechaných Invasions, takže určite bude špeciálnym.

 

Odpočítavaš dni do začiatku výletu?

Ešte nie. Robil som tak 100 dní vopred pri mojich prvých piatich Invasions.

 

Nemáš obavu, že zažiješ to isté ako na predošlých výletoch?

Určite nie. Po šiestich výletoch sa ukázalo jednoznačne, že ich milujem, rovnako ako Avs a Denver. V opačnom prípade by som tam nešiel po siedmykrát. Ako som už povedal, vynechal som dva výlety, nebol tam skoro tri roky, takže sa skutočne teším. 

Všetky základné informácie o Eurolanche Invasion a o predošlých desiatich výletoch nájdete na Invasion.Eurolanche.com. Ak uvažujete o účasti na budúcej Invasion a máte otázky, posielajte ich na eurolanche@eurolanche.com. Prihlasovanie bude spustené neskôr a budú naň upozornení členovia fanklubu, ktorí pri registrácii uviedli svoju e-mailovú adresu.


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
10/01/2019 - 18:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."